Onweerstaanbaar groentefeest op de barbecue

Lekker & gezond


Op de barbecue worden niet alleen uw vlees en vis extra lekker, ook groenten krijgen op de barbecue dat heerlijke grillsmaakje. Niet alleen erg gezond... maar ook erg lekker bij de barbecue. Uw Friesche Ambachtelijke Slager heeft enkele lekkere tips.

Gegrilde paprika

Verwijder de zaadjes en snijd de paprika in plakken. Je kunt ze perfect grillen op de barbecue.


Gegrilde aubergine

De aubergine is het lekkerst wanneer je er plakken van snijdt en deze grilt op de barbecue.


Gepofte tomaat

Verpak de tomaat in aluminiumfolie met rozemarijn en tijm. Poffen op het minst hete gedeelte van de barbecue.


Gegrilde prei

Halveer de prei en rooster deze op het minst hete deel van de barbecue.


Barbecue bietjes

Snijd de bietjes in plakken en grill deze op de barbecue. Breng op smaak met een frisse dressing.


Gegrilde witlof

In de lengte doorsnijden en 5 minuten roosteren aan elke zijde. Insmeren met olie, suiken, peper en zout.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.